У Зеленського розповіли про Оман і літак Медведчука

зеленський 2
Фото ілюстративне

Президент Володимир Зеленський після отримання інформації про збиття українського літака в Тегерані вилетів з Оману одразу після відкриття повітряного коридору, який був обмежений через авіакатастрофу.

Про це повідомив помічник Президента Андрій Єрмак у коментарі «Українській правді», - пише Укрінформ.

«Президент повернувся настільки швидко, наскільки це можливо було в ситуації, що склалася в регіоні. Як тільки був відкритий повітряний коридор, який був обмежений у зв'язку з трагедією, Президент вилетів», - сказав він.

За словами Єрмака, поїздка Президента в Оман була приватною й «ні копійки бюджетних грошей не було витрачено ні на дорогу туди, ні на дорогу назад».

«Всі спекуляції, а також конспірологічні теорії з приводу літака, Медведчука, куди і як цей літак летів, не мають під собою ніяких підстав і є продовженням брудних технологій, які мали місце ще за часів президентської кампанії», - запевнив помічник Зеленського.

Єрмак розповів, що про трагедію літака в Тегерані Президент дізнався від голови СБУ Івана Баканова.

«Президент відразу ж зробив низку дзвінків – після глави СБУ була розмова з секретарем РНБО, нашим послом в Ірані, з представниками силових відомств. У цей же момент було прийнято рішення негайно повертатися до Києва і, відповідно, вирішувалося питання, як це зробити максимально швидко», - додав він.

11 січня Іран заявив, що український пасажирський літак був випадково збитий іранськими військовими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: