Замість стрип-клубу у центрі Львова мерія пропонує облаштувати медіатеку

653890024353396836861054490147454791974912n-8acba4d6203bb52c6b623cd80052862e
фото: Андрій Дрозда

Мерія Львова скерувала офіційного листа на власника приміщень на площі Ринок,11 з пропозицією розмістити в цьому приміщенні міський культурний центр.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

«Позавчора ввечері отець Юрій Бойко зняв коротке відео, у якому звернув увагу на функціонування «стриптиз клубу» на площі Ринок. Багато людей писали мені про мою позицію щодо функціонування такого закладу на площі Ринок. Так ось. Відповідаю. Дане приміщення є приватною власністю. Тому сьогодні - скерував офіційного листа на власника приміщень - пропозицію розмістити в цьому приміщенні - міський культурний центр - з функціями Медіатеки, а також сучасного інтерактивного музею», - повідомив Москаленко.

Він додав, що мерія готова зустрітись щодо обговорення деталей такої оренди з власником приміщення

«Тим часом розпочинаємо розробку ТЗ на облаштування такого простору», - написав Москаленко.

Андрій Москаленко зазначив, що як голова комісії щодо порушень на пам’ятках архітектури - накладав двійчі штраф у розмірі 170 тисяч гривень за невідповідність робіт у цьому приміщенні.

Нагадаємо, на площі Ринок, 11 тривалий час працює стрип-клуб. Мова йде про нічний клуб «Ерос», який відкрився цього літа на розі площі Ринок і вул. Сербської. Відкриття цього клубу фактично під вікнами Львівської міськради викликало значний резонанс серед львів’ян, однак у мерії тоді пояснювали, що не мають жодного впливу на бізнес-модель чи тематичне спрямування приватних закладів у місті.

Приміщення стрип-клубу«Ерос» належить фірмі Володимира Шведа «Компанії Ріел-Естейт Груп». Львів'янам ця компанія запам'яталась тим, що зруйнувала будівлю магазину «Океан» з цінною мозаїкою на фасаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: