На Донбасі загинув український військовий

20191210110332

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.З початку поточної доби, 15 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі) збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один український військовослужбовець загинув. Про це повідомляють у пресслужбі ООС у Facebook.

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню.

З початку поточної доби, 15 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі) збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один український військовослужбовець загинув. Про це повідомляють у пресслужбі ООС у Facebook.

Як повідомляється, противник обстріляв українські позиції з заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також була присутня снайперська активність.

П'ять обстрілу було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід», а саме: недалеко від населеного пункту Піски, поблизу Василівки, два рази поруч з населеним пунктом Павлопіль, поруч з Авдіївка.

Чотири обстріл противник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» - поблизу с Светлодарском, два рази недалеко від населеного пункту Оріхово і поруч з Новотошковским.

«Сьогодні, 15 січня, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: