Для шкіл Львова закуплять 3D-принтери

3d-print-trend

На засіданні комісії гуманітарної політики депутати розглянули звернення управління освіти щодо погодження титульних списків до ухвали сесії ЛМР «Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2020 рік».

Начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик, повідомила, що відповідне фінансування у бюджеті розвитку потрібно розподілити між навчальними закладами, щоб вчасно розпочати роботи.

«Нам залишилось придбати 3d-принтери для 14-ти шкіл і уже буде повністю завершений процес. Тобто 3d-принтери матимуть усі школи Львова». На придбання 3d-принтерів з бюджету розвитку передбачено 400 тис грн. Крім цього, депутати затвердили титульні списки з придбання обладнання та ігрових споруд для закладів дошкільної освіти – 1 млн грн, для виготовлення ПКД на реконструкцію систем опалення з ліквідацією пічного опалення у закладах дошкільної освіти – 500 тис грн.

За словами депутатки ЛМР Оксани Рубай, у 2020 році на поповнення бібліотечних фондів для закладів загальної середньої освіти заплановано скерувати 300 тис грн. «Щороку кількість дітей у школах збільшується, а кількість підручників залишається така ж сама, тому виникла гостра необхідність закупівлі  книг».

Окрім цього, на придбання обладнання та предметів довгострокового користування для ЗДО та шкіл передбачено по 600 тис грн, а на придбання обладнання для харчоблоків закладів загальної середньої освіти - 200 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: