Гончарук відреагував на резонансні зливи розмов за його участю (відео)

гончарук3

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук вважає, що поява у мережі записів розмов за його участю є кампанією про нього особисто та президента Володимира Зеленського зокрема.

Як підкреслив Гончарук у своїх соцмепрежах, із самого початку проти команди президента й уряду працюють багато людей, яким хотілось, щоб нам нічого не вдалося. Та, щоб Україні нічого не вдалося. За словами очільника Кабміну, ці недоброзичливці провокували економічні катастрофи, дефолти, падіння гривні, неможливість побудувати взаємини із міжнародними партнерами. Але все це виявилося брехнею.

«Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: Вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію та перекривати потоки. Головна ціль роботи нашої команди — перезавантажити країну, зламати стару систему і побудувати нову, без "схематозів" і договорняків», — наголосив Гончарук.

Читайте також: «Я повний профан в економіці»: у мережі з’явилася прослушка наради Гончарука

Водночас прем’єр переконує, що його команда працює над тим, аби кожен українець відчув реальні зміни.

Як приклад він навів той факт, що зміцнився обмінний курс і зросли до 7-річного максимуму накопичення міжнародних резервів, які становлять 25 мільярдів гривень. Водночас приплив прямих іноземних інвестицій в країну зріс до 2,5 мільярда доларів. А інфляція різко впала до 4,1%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: