«Картку дрогобичанина» вже тестують користувачі

ploshha-Rynok

У Дрогобичі розробили електронну карту мешканця, за допомогою якої дрогобичани зможуть оплачувати проїзд і отримати знижки у визначені заклади міста та на конкретні групи товарів і послуг.

Про це йдеться на сайті Дрогобицької міської ради.

Начальник відділу інформаційних технологій та аналізу ДМР Станіслав Гайдер зазначає, що карта матиме індивідуальний дизайн і виготовлятиметься персонально для кожного мешканця.

Картка дрогобичанина» виготовлена на базі платіжної системи Viza у партнерстві з Ощадбанком. Вона є багатофункціональною та передбачає додаткове підключення таких додатків як транспортний, платіжний та інші додатки лояльності (бонуси).

Спершу запрацює безконтактна система оплати за проїзд у громадському транспорті. Термінали для проведення фінансових операцій, а також автоматизовану систему обліку пасажирів вже закуплено і встановлюватимуть у маршрутках.

Такі картки після їх офіційного введення в дію зможе отримати кожен охочий. Окремо та безкоштовно видаватимуть «Картки дрогобичанина» для пільгових категорій населення.

«На «Картці дрогобичанина» у пільгових категорій населення монетизуватимуться соціальні виплати та доплати», – пояснює начальник Управління праці та соціального захисту населення ДМР Іван Терлецький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: