Рада звільнила Яременка

яременко

Верховна Рада ухвалила постанову, згідно з якою Богдана Яременка відкликають з посади голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Рішення підтримали 317 народних депутатів, повідомляє Укрінформ.

Постанова №2751 «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання» передбачає обрання головою Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва замість Богдана Яременка народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Мережка.

По цьому постановою передбачено увільнення Мережка від виконання обов’язків члена Комітету з питань правової політики.

Нагадаємо, у жовтні були опублікувані знімки переписки з телефону голови комітету з питань зовнішньої політики Богдана Яременка (фракція «Слуга народу»). Автори фото стверджують, що депутат просто під час засідання Ради переглядав кілька чатів під назвою «Мережа знайомств Мам…» і «Loveeto».

Яременко листувався із дівчиною, який близько 20 років, та цікавився в неї «скільки їй треба грошей на місяць», а іншій дівчині розповідав, що одружений та є «новою людиною в політиці». Окрім того, на відео Яременко в смартфоні зайшов в застосунок для знайомств Tinder і став гортати сторінки запропонованих програмою дівчат. Подивившись на них, нардеп вимкнув телефон і сховав його в кишеню піджака.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: