У Львові з благодійним концертом виступить Павло Табаков

im-афіша

Український співак Павло Табаков з юними артистами творчої школи готує особливий мюзикл на Водохреща, 19 січня.

За словами організаторів виступу, подія створена спеціально для сиріт, дітей з особливими потребами та родин бійців АТО. Саме для них відбудеться показ мюзиклу «Фабрика Санти», який завершиться врученням солодощів від меценатів.

Про це пише портал Львівської міськради.

Ідея благодійного виступу зародилась на День Миколая. Тоді Творча школа Павла Табакова вже вітала сиріт зі святом, як діти, так і артисти були розчулені виступом. Учасники мають за мету зробити для інших дітей свято, щоб кожен присутній в залі відчув себе у справжній казці, казці під назвою — «Фабрика Санти». На захід запросили близько 300 дітей з Львівської області. Спеціальним гостем мюзиклу стане вокальний ансамбль «Менестрелі».

«Фабрика Санти» вже два роки поспіль з успіхом йде під час новорічних свят у театрі в Києві. Цієї зими, нарешті, і у Львові нам вдалося не просто поставити, а в деяких моментах і перевершити постановку мюзиклу… Хореографи постановники: Вероніка Гирман, Артур Папітак та Анастасія Руда, а також режисер Павло Макєєнков зробили просто неможливе. Діти не просто співають, танцюють, грають, вони проживають всі сцени. Всі персонажі, а їх загалом 62, дихають в унісон. Це вистава варта, щоб її побачили, без перебільшення, всі», — поділився Павло Табаков.

Відомо, що мюзикл матиме 32 окремі музичні номери. Вистава нагадуватиме бродвейське шоу, яке пройде в два етапи. Спершу мюзикл презентують дітям, а от інші глядачі зможуть його побачити 19 січня об 19:30 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: