Які свята відзначають 17 січня (іменини, народні прикмети)

SONY DSC
SONY DSC

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 17 січня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 17 січня в Україні і світі.

Свята та події 17 січня

День святого Антоніо. Святий Антоніо вважається засновником відлюдницького чернецтва, він шанується в багатьох країнах, його часто називають Антонієм Великим. За прикладом святого Антоніо багато християн його часу почали вести аскетичне життя.

День дитячих винаходів. Цей день присвячений всім юним винахідникам, без яких ми сьогодні не знали б, наприклад, що таке водні лижі, хутряні навушники, плавальні ласти і багато інших речей, які стали вже звичними для нас.

Іменини 17 січня

Цього дня іменини святкують: Антоніо, Артем, Денис, Архип, Панас, Остап, Зосим, Танасій, Юхимія, Олександр, Ростислав, Афанасій.

Народні прикмети 17 січня

  • Якщо хмари висять низько – це віщує холоднечу
  • Якщо зоряне небо без хмар – буде сонце і мороз
  • Червона зоря 17 січня віщує вітряну погоду

Гороскоп 17 січня

Овен

Важливо уникати спокус, які будуть підстерігати з усіх боків – не варто їсти смачну, але калорійну їжу, купувати щось дороге і абсолютно непотрібне і говорити начальству правду у вічі.

Телець

Тим, хто сумнівається в силі волі, що допомагає адекватно реагувати на провокації інших людей, краще залишитися вдома і провести день наодинці з улюбленими книгами і фільмами.

Близнюки

Щоб уникнути конфліктів – зокрема, і фізичної властивості – рекомендується уникати місць масового скупчення незнайомих людей, особливо, якщо існує ймовірність того, що вони зловживають алкоголем.

Рак

Взаєморозуміння між людьми знизиться до мінімуму – буде здаватися, що вони не чують одне одного. Не варто доносити свою думку до оточуючих за будь-яку ціну – з часом вони самі зрозуміють вашу правоту.

Лев

Небажано допомагати кожному, хто про це попросить, особливо на роботі: у цей день кожен повинен займатися своїми справами і не брати на себе професійні обов'язки інших.

Діва

Щоб не випробувати справедливість твердження про те, що безкоштовний сир лежить тільки в мишоловці, на власному досвіді, рекомендується відмовитися від благодійних акцій і не приймати подарунки від незнайомих осіб.

Терези

Не можна відмахуватися від порад і зауважень, висловлених друзями або колегами: у них цілком може виявитися зерно істини, яке допоможе зробити правильні висновки з того, що сталося.

Скорпіон

Не варто втручатися в справи інших людей, особливо, коли вони про це не просять, в іншому разі – якщо щось піде не так – цілком можна виявитися винними у ситуації, що склалася.

Стрілець

Доведеться виключити будь-яке спілкування, яке має хоч якесь значення, – наприклад, ділові переговори з перспективою на довгу співпрацю або романтичне побачення.

Козеріг

Рекомендується зважувати кожне слово перед тим, як його вимовити – необережний вислів може образити людину і внести розлад у стосунки з нею.

Водолій

Занепад сил, який буде спостерігатися в цей день, обумовлений перманентним стресом і перевтомою, потрібно лікувати відпочинком та приємними емоціями.

Риби

Щоб не стати об'єктом маніпуляції, треба максимально уважно ставитися до чужих слів і спроб переконання, поставивши собі запитання: яку мету переслідує особа, що їх висловлює.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: