Демонтовану центральну ялинку міста відправлять на утилізацію

демонтаж ялинки

Сьогодні, 20 січня, у Львові демонтували головну ялинку міста, що розміщена на площі перед Оперним театром. Відтак, її відправлять на утилізацію у ЛКП «Зелений Львів» та використають для обігріву приміщень підприємства. Про це розповів директор ЛКП «Зелений Львів» Володимир Данилюк, - йдеться на сайті ЛМР.

«Сьогодні ЛКП «Зелений Львів» проводить демонтаж новорічної ялинки, яку ми плануємо завезти на нашу технічну базу, що на вул. Замарстинівській, 167а, і там провести її утилізацію. Ми її розріжемо та спалимо в котлі для обігріву наших теплиць та приміщень.

Що стосується утилізації ялинок, які використовували львів’яни для новорічних свят, то 24 та 25 січня ЛКП «Зелений Львів» буде організовувати мобільні пункти збору новорічних ялинок з 11.00 до 15.00 год. Ці пункти будуть знаходитись за адресами: вул. Замарстинівська, 167а, вул. В. Великого, 14 а, вул. Виговського, 34, вул. Шафарика, 15, проспект Чорновола, 93, вул. Хоткевича (вхід в парк Святого Івана Павла II Папи Римського, поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці).

Ми просимо мешканців не кидати використані ялинки у сміттєві баки, тому що вони мають великий об’єм. Відповідно, дві ялинки можуть зайняти весь контейнер. Окрім того, будуть працювати наші комунальні служби, які збиратимуть ялинки, залишені біля контейнерних майданчиків і звозити на мобільні пункти прийому», — зазначив директор ЛКП «Зелений Львів» Володимир Данилюк.

Також він додав, що минулого року у такий спосіб вдалось утилізувати близько 1300 ялинок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: