У Борисполі прикордонники зняли з рейсу ексдепутата Микитася

2459876
Фото: ІА Кореспондент

Правоохоронці підозрюють ексдепутата Максима Микитася у заволодінні майном Нацгвардії на більш ніж 81 мільйон гривень.

Про це пише «Укрінформ» з посиланням на речника ДПСУ Андрія Демченка.

Сьогодні, 20 січня, прикордонники зняли з рейсу Максима Микитася, коли він намагався вилетіти з України.

Цю інформацію підтвердив речник ДПСУ Андрій Демченко. Інші деталі Демченко не розголошував, бо зауважив, що це є компетенцією інших правоохоронних органів. Куди саме мав вилетіти колишній народний депутат, Демченко також не повідомив.

За даними «Укрінформу», Максим Микитась не має дозволу на перетин кордону. Раніше колишній народний депутат Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що Микитася 20 січня зняли з рейсу при спробі вильоту за кордон.

Зазначимо, 3 жовтня САП повідомила про підозру екснардепу Микитасю у справі про оборудку з квартирами для працівників Нацгвардії.

Йому інкримінується організація укладання низки договорів між підконтрольними йому особами – керівниками будівельної компанії, бенефіціарним власником якої був народний обранець, та командувачем Нацгвардії України щодо обміну належної Нацгвардії нерухомості в Печерському районі м. Києва на нерухомість у житловому кварталі на околиці столиці. Як наслідок такого нерівноцінного обміну державній установі (відповідно до експертних висновків) завдано збитки на суму 81 635 448,00 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: