Уляна Супрун стала продюсеркою патріотичної комедії «Наші котики» (відео)

uliana-suprun-nashi-kotyky-1

Ексміністр охорони здоров'я України Уляна Супрун продюсує вітчизняну патріотичну стрічку «Наші котики». 

Ексміністр охорони здоров'я України Уляна Супрун продюсує вітчизняну патріотичну стрічку «Наші котики».

Про стрічку Супрун написала в колонці для видання «Новое время».

«Вперше сценарій «Наших котиків» я читала в літаку, коли прямувала у чергове відрядження. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не сміятися вголос та не плакати. Сам лише текст викликав стільки емоцій та спогадів, що я вирішила: треба зробити все, аби світ побачив це кіно, а особливо — добровольці, військовослужбовці та ветерани російсько-української війни. Тож, коли я вийшла з міністерства, стала одним з продюсерів фільму», - пише Супрун.

«Наші котики» - це кіно про українських добровольців, які пішли на Схід захищати нашу країну від російських окупантів, терористів та вбивць.

«Вони не народились героями чи богами війни, але стали захисниками та захисницями — нашими котиками. Так їх називали між собою волонтери та всі, хто допомагав і допомагає нашій армії, - пояснює ексміністерка. - Совєцьке минуле і сакралізація війни дається взнаки і час від часу лунають питання, «як кіно про війну може бути смішним, як можна з цього сміятися?» Просту відповідь на ці питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець однієї з головних ролей у фільмі: «Ми на фронті завжди жартували. Особливо над ворогом. Бо гумор — це найкращі ліки проти того жаху та біди, що несе війна».

На великих екранах стрічка з’явиться 30 січня 2020 року. Головні ролі у фільмі «Наші котики» зіграли Дмитро Тубольцев, Станіслав Бжезинський, Петро Микитюк, Дмитро Хом’як, Ярослав Федорчук, Віра Климковецька, Дмитро Ярошенко, Михайло Кукуюк, Сергій Солопай, Ігор Портянко, Роман Халаїмов, Володимир Бєляєв, Євгенія Муц, Алла Соколова, Михайло Єфремов та інші.

Сценаристом та режисером-постановником виступив Володимир Тихий, а в крісла продюсерів сіли Марко та Уляна Супрун, Ігор Савиченко та Степан Бандера.

За жанром фільм буде патріотичним неполіткоректним комедійним екшеном з елементами фентезі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: