АТП-1 закупило системи автоматичного підрахунку пасажирів по 40 тисяч гривень за комплект

IMG_3762-630x420
Фото з архіву.

Сьогодні Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 уклало тендер на закупівлю чотирьох комплектів системи автоматичного підрахунку пасажирів. Сума закупівлі – понад 170 тисяч гривень.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Тендер дістався ТОВ «Інтрансо». Згідно із договором, постачальник надає гарантію на товар на 24 місяці, а також здійснює монтаж приладів, однак вартість цих робіт не входить у вартість товару. Ціна одного комплекту – 42580 гривень.

Згідно з даними YouControl, ТОВ «Інтрансо» зареєстроване на Вінниччині у квітні 2017 року. Керівником і підписантом компанії є Дмитро Малушенко, а бенефіціаром Марат Хазін, частка якого становить 98%. По 1% належить Дмитрові Малушенку та Сергію Скорченкові. Усі троє мають стосунок до іншої компанії – ТОВ «Джемікл».

2019 року ТОВ «Інтрансо» виграло два тендери на загальну суму понад мільйон 900 тисяч гривень. Мільйон 772 тисячі гривень компанія отримала ЛКП «Львівелектротранс» за 36 автоматичних систем підрахунку пасажирів і ще понад 129 тисяч гривень від АТП-1.

У 2018-му та 2017 роках АТП-1 закуповувало автоматичні системи підрахунку пасажирів у ТОВ «Джемікл».

Нагадаємо, закуплене обладнання має фіксувати кількість пасажирів, які заходять у автобус. Дані на сервер мають передавати онлайн з частотою оновлення не більше двох хвилин. Дані про маршрут, зупинки та кількість пасажирів у автобусах експортуватимуть як таблиці, де зазначатимуть, скільки пасажирів перевезли за місяць, зміну, годину, хвилину та за рейс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: