Що дивитися цієї зими. Кращі серіали січня

MV5BOTAwYTgwMzYtYjhiYi00YWY5LTk4N2QtMTk0OTU0YjFmZTRmXkEyXkFqcGdeQXVyNjcyNzQyNjk@._V1_

Креативна команда «Шерлока» перенесла на малі екрани ще одного легендарного персонажа літератури та ще одна екранізація Стівена Кінга — у кращих серіалах січня.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

Messiah/Месія

Відразу, не відходячи від застілля, вриваємося в 2020-й з новинкою від Netflix Messiah («Месія»). Співробітниці ЦРУ (Мішель Монехен) доручають нову справу - молодий харизматичний чоловік, що з'явився раптово десь на Близькому Сході, претендує на есхатологічне повернення Іси або Махді. Його послідовники вірять, що він може творити чудеса, а агенту ЦРУ доведеться з'ясувати: чи справжній він пророк або ж талановитий шахрай.

Spinning Out/Занесення

Ще одна новинка Netflix першого дня нового року Spinning Out ( «Занесення») розповідає про фігуристку Кет Бейкер (Кая Скоделаріо), висхідній зірці одиночного фігурного катання. Але невдале падіння і серйозна травма виводить її зі змагань. Однак Кет хапається за можливість повернутися в спорт, прийнявши пропозицію виступати в парній дисципліни з невдахою-фігуристом, який угробив свою кар'єру через розгульний спосіб життя. Тепер новоспеченому тандему належить пройти чималу низку труднощів на шляху до Олімпійської мрії.

Dracula/Дракула

Креативна команда «Шерлока» на чолі з Марком Гейтіссом і Стівеном Моффат перенесла на малі екрани ще одного легендарного персонажа літератури - стокеровського Дракулу. Нова трисерійна історія розповідає про сходження Дракули в вікторіанському Лондоні і його битву з нащадком Ван Хельсинга. Легенда про графа трансформується в оригінальне оповідання, яке оживляє криваві злочини вампіра і виводить його вразливість на світло.

Новинку Dracula («Дракула») представляє Netflix спільно з BBC One.

The Outsider/Чужинець

Екранізацій Стівена Кінга багато не буває. HBO представляє своє бачення роману The Outsider («Чужинець»). У маленькому місті відбувається звіряче вбивство неповнолітньої дитини. За розслідування береться детектив Ральф Андерсон (Бен Мендельсон), який сам переживає нещодавню смерть сина. Всі докази вказують на причетність тренера місцевої бейсбольної команди - Террі Мейтленда (Джейсон Бейтман). Однак Андерсон не вірить в його провину і у нього з'являється версія про причетність стародавнього монстра з легенд, який міг змінювати свій вигляд.

Avenue 5/Авеню 5

Творець «Віце-президента» Армандо Януччі повертається на HBO з новою сай-фай сатирою Avenue 5 («Авеню 5»). Серіал відправляє нас у світ майбутнього на борт туристичного космічного лайнера, який терпить поломку в відкритому космосі, і з'ясовується, що до цього не готові ні його пасажири, ні капітан. В ролі капітана судна - Х'ю Лорі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: