Митники на Львівщині не пустили в Україну 50 мікроавтобусів

митниця автобус

Упродовж ночі, з 21 на 22 січня, працівники Галицької митниці Держмитслужби відмовили у в’їзді в Україну понад 50 мікроавтобусам.

Автомобілі, забиті побутовою технікою, телевізорами, автозапчастинами, побутовою хімією та іншими товарами, намагались в’їхати в Україну через пункти пропуску Львівщини. Звісно, за такий товар необхідно було сплатити митні платежі. власники товару їх не сплатили. Тож жоден з водіїв не заїхав в Україну. Митниця і надалі буде припиняти такі випадки, - повідомляють у Галицькій митниці Держмитслужби.

Нагадаємо, 21 січня, на Львівщині виявили незадекларованого одягу на понад 4 мільйони. У пункт пропуску «Краковець – Корчова» прибув транспортний засіб під керуванням громадянина України з товаром «чоловічий, жіночий одяг та взуття в асортименті».

Під час огляду митники з’ясували, що насправді частину товару – понад 4,6 т – імпортували з Нідерландів на іншу адресу у м. Києві. Вартість цього товару становить понад €160 тис. (4,17 млн грн), що більш як у чотири рази перевищує загальну вартість товару, заявлену в рахунку-фактурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: