Садовий не знає причин, щоб піднімати вартість проїзду у маршрутках

Strajk-Avtobus-17-1-2

Основні покращення автобусних перевезень у Львові відбулися, здебільшого, завдяки закупівлі нових автобусів за бюджетні кошти. Натомість, до приватних перевізників є багато зауважень щодо невиконання своїх зобов’язань.

У цьому переконаний заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, передає Львівська міська рада.

Відповідний допис чиновник розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Міський голова не бачить аргументів піднімати тариф в автобусах — так можна підвести підсумок сьогоднішньої зустрічі щодо міських перевезень з мером Андрієм Садовим, Іриною Маруняк, заступницею мера з питань житлово-комунального господарства, та Орестом Олеськівом, начальником управління транспорту ЛМР.

Основні покращення автобусних перевезень у Львові відбулись в більшості за рахунок закупівлі нових автобусів за бюджетні кошти. ЛК АТП № 1 сьогодні має більше 200 нових низькопідлогових автобусів, які суттєво покращили якість перевезень за останній рік. Але ми не бачимо виконання своїх зобов'язань з боку приватних перевізників:

— нових автобусів за минулий рік жоден перевізник не закупив;

— випуск автобусів на маршрути — близько 80%, а мав би бути 100% від паспорту маршруту;

— після 21.00 год рейси практично не виконуються, за що управління транспорту штрафує перевізників;

— технічний стан все ще не на тому рівні, на якому він мав би бути;

— культура водіїв та чистота рухомого складу ще потребує значних покращень.

Тому ні про які підвищення цін на проїзд в автобусах зараз не йдеться. Ще дуже багато роботи попереду», — повідомив у себе на Facebook-сторінці Андрій Білий.

Нагадаємо, з 15-го січня у Львові зросла вартість проїзду в електротранспорті. Вартість разового квитка складає 7 грн у випадку придбання через онлайн-термінал або у спеціальних точках продажу квитків, і 8 грн - у випадку придбання квитка у водія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: