Цього року у Львові має розпочатись ремонт вулиць Бандери та Шевченка

IMG_4804-696x464

На засіданні комісії інженерного господарства, транспорту, зв'язку та житлової політики депутати розглянули титульні списки ЛКП «Львівавтодор».

Як повідомила директор ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова, у 2020 році заплановано ремонт важливих магістральних вулиць. Зокрема, розпочнуться роботи на шляхопроводі на вул. Головатого-Сулими, вул. Бандери, вул. Шевченка та інших.

«Цього року маємо закінчити площу Двірцеву, ту частину яку ще не встигли доробити. На це потрібно 70 мільйонів гривень. Далі плануємо капітальний ремонт вул. Шевченка (квазікільце) від вул. Левандівської до Залізничної. Навесні розпочнемо роботи на другій половині вул. Шевченка від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого, а третя частина - до вул. Залізничної запланована на осінь. Виділені кошти на ремонт вул. Бандери, вул.Б. Хмельницького, вул. Чернівецької, вул. Д. Апостола і дороги на Білогорщу. Корегування проекту цієї дороги відбувалось весь рік і роботи були розпочаті лише вкінці осені, тож цього року ремонт продовжиться».

Депутат Львівської міської ради Роман Іванців вніс пропозицію провести також реконструкцію дороги на вул. П. Орлика, позаяк в цьому мікрорайоні розміщується кілька медичних закладів.

«Це питання піднімали багато депутатів. На цій вулиці розміщуються дві ключові лікарні – дитяча і міська, приватні медичні заклади. Через це бачимо велике скупчення транспорту. І коли швидка допомога не може заїхати до лікарні через корки на дорозі, то, очевидно, це не нормальна ситуація. Щодо реконструкції вул. Вітовського. За інформацією дигерів, ключова причина підтоплень на вулиці Сахарова - невідповідність водяних труб, перехід з трьохсотки на сотку. І коли є великий потік води, вузька ділянка труби не справляється з навантаженням. Ще одна проблема – невелика кількість підрядників. Відтак, я не впевнений, що у нас вистачить технічних ресурсів на одночасний ремонт великої кількості доріг».

Під час розгляду питання депутат Львівської міської ради Мирослав Данилків зазначив, що у титульних списках є реконструкція дороги, яка веде до Пелчинського ставу.

«Я вважаю будівництво ставу недоречним.Тому ми попросили, щоб на наступній комісії нам показали ескізний план, як саме буде йти ця дорога. Крім цього, у нашому місті часто виникають корки на дорогах, і якщо ми ще й закриємо багато вулиць, то як це відіб’ється на русі транспорту? Відтак ми наголосили на необхідності проінформувати інженерну комісію, якою буде схема об’їзних шляхів у разі перекриття доріг».

Окрім цього, члени комісії дали доручення керівнику підприємства надати інформацію про фінансовий звіт ЛКП «Львівавтодор» за 2019 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: