У Львові вночі патрульні викрили злодіїв телефонів (фото)

патрульні

Сьогодні, 22 січня, близько 4-ї години ранку, патрульні 2 батальйону проїжджаючи площею Різні помітили компанію з трьох осіб. Невідомі почали ховати обличчя і намагалися уникнути зустрічі з поліцейськими. Двоє з них різко зайшли в приміщення кафе. Інспектори зупинили чоловіка, який лишився на вулиці і спробував піти геть.

У нього при поверхневій перевірці виявили два смартфони. Щойно патрульні вимкнули на одному з них режим «Політ», то одразу зателефонувала жінка і повідомила, що телефон вкрали у її чоловіка разом з документами та банківською карткою в одному із закладів громадського харчування. 43-річний львів'янин одразу кинув поруч на землю паспорт та платіжну картку, - повідомляють у Патрульній поліції Львівської області.

При перевірці інших двох осіб, у 33-річної жінки виявили телефон, який, з їх слів, їй не належить. Вона, начебто, знайшла його в центрі міста. Згодом, громадянка написала заяву про добровільну здачу телефону.

На місці події працювали слідчі та експерт.

Потерпілий від крадіжки, 34-річний львів'янин, приїхав у відділ поліції та написав заяву. Розповів, що крадіжка трапилася ще о 19 годині 21 січня.

Другий телефон знайдений в ймовірного зловмисника, теж йому не належав, тож власника встановлять слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: