Зеленський у Давосі заявив, що світ летить у прірву

29090145_2370445

Наступні покоління будуть дорікати світовим лідерам, якщо вони не скористаються шансом та не змінять ситуацію у світі.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в народі з'являється думка про те, що «світ летить у прірву». Про це він заявив під час своєї промови на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Він стверджує, що люди повинні бути в безпеці, але поки вони не мають довіри до світових лідерів.

«Це питання безпеки, безпеки як окремої людини, так і цілої країни та цілих народів. Сучасний світ змінюється з реактивною швидкістю, яка перемістила нас у нову епоху. Те, що вчора задавалося фантастикою, сьогодні стало дійсно реальністю. Та, на жаль, не все в цій епосі є позитивним: торгівельні війни, перерозподіл територій, стрімке зростання військових бюджетів, сепаратистські рухи, вихід країн із попередніх міжнародних угод - це підриває віру людства. Це наводить на думки: "Чи не летить цей світ у прірву?», - сказав Володимир Зеленський.

Він додав, що в наступних поколінь, які страждають від бідності, війн чи кліматичних змін, буде безліч нарікань через те, що світові лідері не скористалися шансом щось змінити.

Нагадаємо, у Давосі стартував Всесвітній економічний форум, на якому Україну представляє президент Володимир Зеленський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: