Що планує зробити новообрана очільниця Львівського перинатального центру

1-682676e1565fded3cf3f30c5ab732d32-696x384

Сьогодні, 23 січня, на посаду директора Львівського обласного перинатального центру обрали Марію Малачинську, яка зараз очолює Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення.

Таке рішення підтримала конкурсна комісія. За неї проголосували 6 членів. Відтак конкурсна комісія рекомендуватиме депутатам Львівської обласної ради затвердити кандидатуру Малачинської на посаду директора перинатального центру та укласти з нею контракт терміном на 5 років.

ІА Дивись.Info вирішила запитати, які найперші кроки нового керівника Львівського перинатального центру будуть на новій посаді.

«Спочатку потрібно запустити другий етап, який зараз розпочатий – реконструкція гінекологічного корпусу, оскільки це є дуже важливо, щоби гінекологія працювала. Я хочу, щоб наші пацієнти мали якомога більше медичної допомоги в одному приміщенні. Перинатальний центр – це центр, який надає допомогу, починаючи від профілактики, лікування, ведення вагітності, народження діток, зокрема передчасне народження дітей, а також виходжування передчасно новонароджених дітей. Це є одне з найголовніших завдань – запустити цей етап, бо на сьогодні це в перинатальному центрі не працює.

Тому оцей комплексний підхід по типу замкнутого циклу – він є дуже важливим. Я хочу, щоби наші пацієнти мали на теренах Львівської області весь цикл і отримували цю допомогу вдома, а не їздили в сусідню Польщу чи в інші медичні заклади, які пропонують такі підходи.

На конкурсній комісії представила програму. Я маю конкретне бачення і знаю конкретні кроки. Два основні і найперші – це запуск гінекологічного корпусу і щоби всі працівники були працевлаштовані на повну зайнятість. Важливо, щоб люди в повному кадровому складі запрацювали цього року», – розповідає Малачинська.

Довідка

Марія Малачинська є доцентом кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (за сумісництвом). З 2011 по 2015 року була в.о. директора КЗ ЛОР «Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення». А вже з 20 січня 2015 року – директор КЗ ЛОР «Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: