Завтра на Сихові близько ста музикантів заколядують одночасно

21-7-768x510

24 січня у Центрі Довженка гурт Lux Mundi спільно з хором «TAIZE LVIV» та великим збірним оркестром виступуть з різдвяним дійством.

Львів'ян та гостів міста запрошують відвідати захід. Про це пише Львівська міська рада.

Близько сотні музикантів одночасно виступлять на одній сцені, виконають популярні та маловідомі колядки і різдвяні пісні з усього світу. Декілька з них прозвучать вперше українською мовою, а інші звучатимуть мовою оригіналу і їх виконають носії цієї мови. Також можна буде поколядувати разом і всім відомі українські колядки. Вхід вільний. Початок о 19.30 год.

«Цього року ми особливо підійшли до вибору пісень на цей концерт. Для нас було важливо, аби кожен, хто його відвідає, зміг ніби повернутись у ці події, у Віфлеєм, до убогих ясел. Ми передамо ці пісні у зовсім новій обробці, це буде зміна стилів, від спокійних ліричних творів до року, джазу, та рок-н-ролу. Аби це прозвучало дійсно круто, ми зібрали великий оркестр музикантів з різних куточків України, які спеціально приїдуть до Львова, аби виконати ці пісні разом з нами», — зазначає організатор концерту, лідер гурту Lux Mundi Павло Ковальчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: