Четверо левів вирушать з України до ПАР на реабілітацію

46505788_493563891139611_6749970001098178560_n

Благодійний фонд «Міжнародна організація Лоуренса Ентоні» переведе чотирьох левів з українських зоопарків та інших місць утримування у реабілітаційний центр в Південній Африці.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила волонтер організації Анна Масяч.

«3 лютого близько 13:00 години в Міжнародному Аеропорту «Бориспіль» леви мають вирушити до Південної Африки», - повідомила волонтерка в соцмережі.

Анна Масяч також розповіла історію кожної з тварин, що вирушать до ПАР: «Левиця Дая прибула до нас з зоопарку «HomeZoo Vasilievka», Люка волонтер Олександр Пилишенко врятував з Покровського «зоопарку смерті» та вилікував і вигодував. Левиця Деміра проживала в Монастирі в Чернівцях. І Фріда, що приїхала з контакного зоопарку в Києві, вона хворіла через неправильного харчування і мала проблеми з зором, але волонтери «організації Лоуренса Ентоні» вилікували і поставили її на лапи».

Зазначимо, «Міжнародна організація Лоуренса Ентоні» вже не вперша відправляє тварин до центру реабілітації в ПАР.

Довідка. Ентоні Лоуренс – легендарний південноафриканець, який врятував сотні диких тварин, зокрема і Багдадський зоопарк у розпал військових дій. Він своїм коштом купував корм для тварин і охороняв звіринець від мародерів. Помер Ентоні Лоуренс 7 березня 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: