Мешканку Жидачева викрили у крадіжці грошей з банку

ca96fb7cb88c690ce490855c45a63427
фото ілюстративне

Поліцейські розшукали учасницю організованої злочинної групи, причетну до виведення коштів банку. Упродовж тривалого часу 58-річна мешканка Жидачева переховувалась від правосуддя за кордоном.

Про це повідомляє Нацполіція Львова.

Слідчі встановили, що протягом 2015 - 2018 років працівники банку проводили незаконні операції щодо перерахунку коштів з депозитних на поточні рахунки без відома та згоди клієнтів і в подальшому отримували гроші у банкоматах.

Організувала діяльність групи 50-річна мешканка Жидачівського району, яка обіймала посаду керівника відділення банку, а спільниками були троє працівників цього ж відділення віком від 33 до 58 років. Загалом зловмисники заволоділи коштами установи у сумі більше півтора мільйони гривень.

Слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочинів за фактом привласнення та розтрати майна і несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблюється в комп'ютерах. Учасникам злочинної групи загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Одну із учасниць злочинної групи, 58-річну мешканку Жидачева, котра переховувалась від органів правосуддя, було оголошено в розшук і матеріали відносно неї були виділені в окреме кримінальне провадження.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисниці. Суд обрав для неї міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Слідство триває, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: