Садовий обурився тим, як на АТП-1 ремонтують автобуси

IMG_1132

Міський голова Андрій Садовий доручив з’ясувати, чому на маршрути не виходять автобуси ЛАЗ, які мали бути відремонтовані.

Відповідне дорученні він дав начальнику управління транспорту ЛМР під час засідання виконавчого комітету, передає ІА Дивись.Info.

«Чому в нас частина автобусів нових, не є на маршрутах? І чому ЛАЗи, які мали бути давно відремонтовані «гармошки» і мали бути запущені на сихівський маршрут туди ще не поїхали? Ми ж з вами разом були на АТП-1, я давав конкретні терміни, керівник підприємства мені махав головою, що це буде зроблено. Чому це не зроблено?», - запитав Андрій Садовий у  начальника управління транспорту Ореста Олеськіва.

Як розповів начальник управління, АТП-1 є в наявності 10 ЛАЗів. З них один є відремонтованим, решту завершують ремонтувати.

«Найближчим часом до випуску будуть готові чотири автобуси, наступні готуються до відновлення», - відповів Орест Олеськів.

Втім, ця відповідь обурила міського голову.

«Я нічого не розумію. Коли ми були на робочому виїзді на АТП-1? Кінець жовтня. Пройшов листопад, пройшов грудень, закінчується січень. Ви мені зараз говорите то саме, що я чув тоді. Значить на середу, на нашу апаратну міську нараду, конкретну ситуацію по кожному автобусу. Всі автобуси, які ми купляємо за наші бюджетні кошти мають працювати. І графік має бути 100% на лінії», - доручив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: