У Будинку воїна презентували фотовиставку про Кіборгів (фото)

IMG_3253_1579970767_3984x2656_1_0
Фото: ЛОДА

Відкриття виставки унікальних фотографій захисників Донецького аеропорту «Ти вистояв. Не вистояв бетон» відбулося сьогодні уЛьвові в Будинку воїна на вулиці Короленка, 1.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Фотографії були зроблені в останні дні захисту аеропорту бійцем 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Віталієм П’ясецьким.

«Зі мною в аеропорту був фотоапарат, і я між боями, коли були невеликі перерви, фотографував те, що бачив. Акумулятори швидко розряджалися від холоду, доводилось їх розігрівати теплом долонь. Я зробив кілька десятків фотографій у різних точках терміналу, і зараз всі можуть на них подивитися», - розповів автор виставки Віталій П’ясецький.

Участь у заходах взяв заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

«Ми є те - що ми робимо. Саме час сказати, що забувати нашої боротьби ніхто не має права ні на мить. Наша сила в нашій пам'яті, в нашій вірі та в нашій єдності. Я знаю, що українці сильні, і я переконаний, що нам не все одно», - наголосив Тарас Грень.

Окрім того, за мужність і героїзм, проявлені під час виконання завдань у зоні проведення антитерористичної операції (операції Об’єднаних сил), та з нагоди 5-ї річниці героїчної оборони Донецького летовища подяками голови ЛОДА та цінними подарунками нагородили чотирнадцятьох учасників бойових дій.

В межах відкриття виставки відбувся концерт виконавців проекту "Пісні, народженні в АТО".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: