Нардепа від «Слуги народу» обрали віцепрезидентом ПАРЄ

2020-01-27 14.38.32 espreso.tv dd00e98a49c5

27 січня народного депутата України від фракції «Слуга народу» Олександра Мережка на сесії ПАРЄ обрали віцепрезидентом організації. 

Про це повідомила народна депутатка України, заступниця голови фракції «Слуги народу» в парламенті Євгенія Кравчук у Facebook.

«Члена української делегації, представника Слуги народу Олександра Мережка обрано віце-президентом Парламентської асамблеї Ради Європи!», - написала Кравчук.

Довідка: Олександр Мережко, 1971 року народження. український правознавець, доктор юридичних наук, професор. Завідувач кафедри права Київського лінгвістичного університету. №85 у списку «Слуги народу» на парламентських виборах 2019 року. У ВР був головою підкомітету з цивільного та адміністративного законодавства Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та членом Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Відомий скандальними заявами: називав  українську мову у сприйнятті прихильниками українського націоналізму "інструментом репресії щодо тих, хто думає іншими мовами" у своїй  статті «Сон розуму: український націоналізм як ідеологія». У статті «Марксофобія» («Марксофобия», видання «Левая Политика. Левые в России», 2007) стверджує, що несприйняття марксизму (тобто «марксофобія»), є ознакою авторитарної особистості та інтелектуальною самокастрацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: