12 лютого на Львівщині відбудуться земельні торги

55-02.640

У середу, 12 лютого, відбудеться земельний аукціон з продажу прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності.

Про це йдеться у повідомленні Львівської ОДА.

До продажу права оренди на земельних торгах пропонується право оренди земельних ділянок, що розташовані:

  • на території Станинської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 5,24 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної плати за користування земельною ділянкою становить 2033,27 грн.
  • на території Дмитрівської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 15,90 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної орендної плати – 34914,83 грн.;
  • на території Вузлівської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 34,22 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної орендної плати – 19048,13 грн.
  • на території Вузлівської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 11,28 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної орендної плати – 6321.37 грн.
  • на території Кустинської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 28,36 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної орендної плати – 37567.63 грн.
  • на території Дмитрівської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 5,45 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної орендної плати – 14940,32 грн.
  • на території Кустинської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 13,81 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної орендної плати – 14623.69 грн.
  • на території Оглядівської сільської ради Радехівського району Львівської області. Площа ділянки, що пропонується на торгах – 47,06 га. Цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Стартовий розмір річної орендної плати – 7265.44 грн.

Більше земельних ділянок, які пропонуються до аукціону, а також детальну інформацію про умови оренди можна знайти тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: