ДБР упіймало на хабарі лісника - йому загрожує до 10 років в'язниці

дбр ліс

15 000 гривень хабара за незаконний збут деревини – ДБР затримало майстра лісу.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, сьогодні, 29 січня, затримали службову особу державної лісової охорони одного з лісгоспів Закарпатської області під час одержання ним неправомірної вигоди, - повідомляють у Державному бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, майстер лісу одержав 15 тисяч гривень неправомірної вигоди від громадянина за відчуження з державного підприємства незаконно зрубаної деревини без офіційних документів.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про обрання відносно затриманого запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Прокуратура Закарпатської Області. Оперативний супровід - управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України.

У разі доведення вини, ліснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: