Дві школи Львова призупиняють навчання через захворювання учнів

школи

Від завтра призупиняють навчання школи № 33 та 53, в інших школах нема критичної ситуації з відсутністю дітей через захворювання.

Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, від завтра на кілька днів призупиняють навчання школи № 33 та № 53, оскільки у цих школах через хворобу відсутні 44% та 33% дітей відповідно. Ситуація по інших школах не критична, вони продовжують навчання.

«Загальний відсоток по місту відсутніх дітей — 9%, але є школи, де такий відсоток більший. Керівництво школи № 33 звернулось в управління з листом про призупинення навчання, оскільки у школі сьогодні відсутні 44% дітей. У школі № 53 відсутні 33% дітей, школа також подала звернення про призупинення навчання.

Відтак, від завтрашнього дня призупинено навчання у школах № 53 та № 33 на період четвер-п'ятницю. З понеділка, якщо ситуація буде спокійна, навчання у школах буде відновлено.

Є ще три школи, де кількість відсутніх дітей від 22% до 33%, але наразі навчання там не призупиняють.

Критичної ситуації загалом по місту нема. Якщо будуть школи, де буде багато відсутніх дітей через захворювання, ці школи будуть призупиняти навчання. Станом на зараз ситуація спокійна, загалом через хворобу відсутні 9% дітей», — розповіла Зоряна Довганик, начальниця управління освіти ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: