На Львівщині блокували незаконне ввезення в Україну ветеринарних препаратів

таблетки сбу1

Служба безпеки України блокувала масштабне ввезення в нашу країну ветеринарних засобів та препаратів через митний пост «Грушів» Галицької митниці.

Оперативники спецслужби встановили, що комерсант зі Львівщини намагався перевезти товар через державний кордон. Правоохоронці зупинили авто зловмисника під час руху «зеленим коридором». У ході огляду машини було вилучено понад 8 тисяч пігулок різних ветпрепаратів на загальну суму близько 350 тисяч гривень, - повідомляють в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області.

Продукція транспортувалась з приховуванням від митного контролю без відповідних дозвільних документів та без сплати передбачених чинним законодавством митних платежів і зборів. Згідно з попередніми даними тільки з початку року цей транспортний засіб вже шість разів в’їджав на територію України.

Наразі перевіряється можлива причетність до незаконної діяльності службовців митного поста «Грушів». Також вирішується питання щодо скерування матеріалів про ймовірні протиправні дії митників до територіального управління ДБР у Львові для внесення відомостей до ЄРДР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: