Українських класиків перетворили на іграшки (фото)

шевченко

Аби подолати «культурну темряву, меншовартість, «сватів», низькопробну попсу, «какую разніцу» та інші злидні потрібно вкладати величезні ресурси у просвітництво», - так пояснили причини виникнення колекції іграшок «Літературна чота» її творці. З полімерної глини виготовили Івана Франка, Лесю Українку, Пантелеймона Куліша, Тараса Шевченка, Василя Стуса та інших, - йдеться на сторінці  крафтової майстерні рукотворів «Теплі іграшки».

Аби подолати «культурну темряву, меншовартість, «сватів», низькопробну попсу, «какую разніцу» та інші злидні потрібно вкладати величезні ресурси у просвітництво», - так пояснили причини виникнення колекції іграшок «Літературна чота» її творці.

З полімерної глини виготовили Івана Франка, Лесю Українку, Пантелеймона Куліша, Тараса Шевченка, Василя Стуса та інших, - йдеться на сторінці  крафтової майстерні рукотворів «Теплі іграшки».

«Панове, до вашої уваги нова колекція Теплих Іграшок - Літературна чота, чи то пак Воїни слова.

Уже шостий рік триває вбивча війна з Росією. Окрім війни за територію, ведеться борня з московитами за культурний простір України.

Аби подолати наслідки їхньої життєдіяльності: культурну темряву, меншовартість, «сватів», низькопробну попсу, «какую разніцу» та інші злидні потрібно вкладати величезні ресурси у просвітництво.

Власне, на передовій просвітництва в авангарді культурного фронту стоять класики, творчість яких утворює міцний щит, як від «руського ватного світу», так і від внутрішніх вандалів культурного простору.

Літературна чота нагадує про важливість книги, нагадує про її могутню силу. Чим менше ми читаємо, тим більше стає вразливим наше культурне середовище. Вйо до читання!», - написали на своїй сторінці «Теплі іграшки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: