У Львові поліцейські вилучили зброю в іноземців 

зброя4
Фото ілюстративне, з вільних джерел

Відкрито кримінальне провадження, вилучені пістолети та набої до них скеровані на експертне дослідження, правоохоронці встановлюють законність перебування іноземних громадян на території України.

У Сихівський відділ поліції 29 січня близько 22.40 надійшло повідомлення про те, що в одному з ресторанів, розташованому на території району, перебуває група чоловіків, деякі з них можуть бути озброєні, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівській області.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції, співробітники батальйону поліції особливого призначення, а також інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

У закладі громадського харчування правоохоронці виявили чотирнадцятьох іноземців віком від 22 до 44 років, а також  вилучили предмети, схожі на пістолети «ТТ» та «ПМ», а також набої до них, які скеровані на експертне дослідження.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також встановлюється законність перебування іноземців на території України. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: