Вночі журналісту з Запоріжжя підпалили авто

218-
фото ілюстративне

Андрій Лукін, журналіст «РІА-Мелітополь, підозрює умисний підпал і пов'язує його зі своєю діяльністю. Правоохоронці розслідують причину пожежі.

Про це повідомив особисто Андрій Лукін на своїй сторінці у Фейсбук.

Згорів автомобіль у ніч на четвер, 30 січня.

«Сьогодні вночі, близько 03:30, поки ще невідомі негідники позбавили мене засобу пересування, на якому я здійснював свою журналістську і волонтерську діяльність - і, звісно ж, заважав комусь... Дуже сильно ця машина допомагала і виручала мене і людей, з якими ми вели нашу діяльність», - написав Лукін.

Він розповів, що про те, що горить його автомобіль, дізнався від сусідів, які надіслали йому відео палаючого авто.


У ДСНС в Запорізькій області зазначили, що пожежа сталася на вул. Штурмовій. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Читайте також: Оприлюднено деталі підпалу авто львівської журналістки

Зазначимо, вчора ввечері також згоріло авто львівської журналістки медіапорталу «РадіоСвобода» Галини Терещук. Про підпал родина Терещуків також дізналася від сусіда, котрий помітив невідомого чоловіка, як той підкладав вибухівку під щітки на лобовому склі. Нацполіція відкрила справу за фактом умисного знищення майна журналіста. Винуватцю загрожує до п'ятнатцяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: