Впродовж доби львівські патрульні виявили 11 п'яних водіїв (фото)

wodij

На усіх цих порушників патрульні поліцейські склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортними засобами в стані сп'яніння) КУпАП.

Як інформують у Патрульний поліції Львівської області, розпочав сумну статистику водій Skoda Fabia на вулиці Зустрічній. Він відмовився проходити огляд на стан наркотичного сп’яніння;

На вулиці Богдана Хмельницького у водія теж виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд у медичному закладі, результат показав вживання наркотичного препарату,а саме метадону.

«Вулиця Ужгородська, вкотре, ознаки наркотичного сп’яніння. Водій Hyundai Accent відмовився від проходження огляду у медичному закладі. Четвертий нетверезий водій автомобіля Renault Scenic на вулиці Рудненській скоїв ДТП. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків. Далі, наш невтішний рейтинг продовжив водій Hyundai Accent, якого патрульні зупинили на вулиці Ужгородській. Він від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився. Вулиця Богдана Хмельницького і знову водій автомобіля Skoda Fabia, і знову, відмова від проходження огляду. Водій Volkswagen Transporter не дотримався бокового інтервалу, здійснив зіткнення з автомобілем Opel Vivaro, який рухався в зустрічній смузі на вулиці Тракт Глинянський. Винутець мав ознаки алкогольного сп’яніння і від проходження тесту відмовився в присутності двох свідків. Уже під вечір, ще три водія, а саме автомобілів ВАЗ 21099, Honda Civic та Volkswagen Transporter, відмовились від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння. І завершив наш невтішній список з 11 керманичів, водій Mitsubishi Lancer, який на вулиці Івана Виговського, теж керував з ознаками алкогольного сп’яніння», - інформують у патрульній поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: