Компанія «ГрінЕра Україна» не планує облаштувати комплекс з переробки відходів у Новому Роздолі

unnamed

Жодних сміттєпереробних комплексів ні у Новому Роздолі, ні біля нього компанія «ГрінЕра Україна» не планує облаштувати. Поширена у деяких місцевих ЗМІ інформація не відповідає дійсності.

Про це інформує прес-служба компанії.

«30 січня після сесії Новороздільської міської ради ми виступили перед депутатами та мешканцями виключно з презентацію того, як можна впорядкувати місцевий полігон. Нас запросили як фахівців-експертів розповісти про успішний досвід впорядкування такого полігону у Миколаєві, який ми провели два роки тому. Ми не плануємо облаштувати жодних сміттєпереробних комплексів ні у Новому Роздолі, ні біля нього», - розповів засновник компанії «ГрінЕра Україна» Богдан Михалусь.

Компанію «ГрінЕра Україна» у Новий Розділ на такий захід запросила в.о. міського голови провести виключно презентацію досвіду. Виступ відбувся після закінчення сесії міської ради.

«Лише громада та місцева влада вирішуватимуть долю свого сміттєзвалища: коли, хто і як буде займатися його впорядкуванням. Компанія «ГрінЕра Україна» лише поділилася своїм досвідом впорядкування таких об’єктів», - розповів Богдан Михалусь.

Ми закликаємо не вводити громаду в оману шляхом поширення недостовірної інформації.

Довідка

Компанія «ГрінЕра Україна» з 2016 року у Львові надає комплексні послуги європейського рівня зі збору, сортування та утилізації твердих побутових відходів (ТПВ). Компанія забезпечує вивіз ТПВ та їх утилізацію для комерційних, бюджетних, комунальних і приватних споживачів. Для цього використовуються європейські підходи та техніки для збору відходів, зокрема, сміттєзбиральні машини класу Євро 5 та Євро 6, сучасні контейнерні баки, у тому числі підземного типу.

«ГрінЕра Україна»  у Львові займається сортуванням відходів, забезпечивши роздільний збір на три фракції: змішанні відходи, вторинна сировина та скло.  Сума  загальних інвестицій компанії в інфраструктуру міста склала 3 млн дол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: