Львівський аеропорт можуть передати в концесію

аеропорт

Міністерство інфраструктури України найближчим часом планує віддати в концесію чотири аеропорти, вісім залізничних вокзалів і кілька автомобільних доріг.Про це під час презентації переможців концесійних конкурсів в портах «Херсон» і «Ольвія» заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій

Міністерство інфраструктури України найближчим часом планує віддати в концесію чотири аеропорти, вісім залізничних вокзалів і кілька автомобільних доріг.
Про це під час презентації переможців концесійних конкурсів в портах «Херсон» і «Ольвія» заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій, передає «УНІАН».

«Ми з нашими міжнародними партнерами готуємо інші концесійні проєкти. А саме - концесію аеропортів. Розглядаємо зараз, в якому форматі до кінця року ми рухаємося: Львів, Чернівці, Херсон, Запоріжжя. Крім того, розглядаємо вісім залізничних вокзалів, тому що ми хочемо, щоб вони перетворилися на інтермодальні транспортні хаби, де будуть надаватися зручні послуги пасажирам. І, звичайно, концесійні дороги, про які ми довго говоримо», - сказав він.

Конкурс на концесію порту «Ольвія» виграла катарська компанія QTerminals, яка має намір вкласти 3,4 млрд грн в розвиток порту.

За словами міністра, сьогодні є політична підтримка всіх гілок влади для реалізації цих проєктів і «повна рішучість» це зробити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: