Садовий планує заробляти на макулатурі

831450345699741068897452830197682138513408n-e3b95570

Міський голова Львова обговорив можливість співпраці мерії із підприємством «Картонно-паперова компанія».

Мер вважає, що коли місто запустить сміттєпереробний завод, макулатуру з нього можна буде здавати приватній компанії. Про це йдеться на сайті місцевої ради.

«Підтримка місцевого виробника — пріоритет роботи міста в рамках програми «Львів 2020». Мерія зацікавлена у розширенні виробничих потужностей та створенні нових робочих місць», - пояснює свою ініціативу Андрій Садовий.

Як зазначають представники ПрАТ «Картонно-паперова компанія», для виробництва треба багато макулатури. Підприємство закуповує 2,5 тонни макулатури в місяць.

Андрій Садовий запропонував, що макулатура із сміттєпереробного заводу може стати інструментом співпраці між двома підприємствами: комунальним і приватним.

За словами міського голови, сьогодні на підприємстві працює 450 працівників, середня заробітна платня яких становить 15 тисяч гривень. 40% продукції підприємство експортує закордон, що свідчить про його успішність.

Як пояснив гендиректор підприємства, ринок макулатури в Україні дуже обмежений. Тому співпраця з сміттєпереробним заводом буде корисною.

Довідка. «Картонно-Паперова Компанія» почалася у 2000 році. Компанія займається виробництвом картону, випускає картонну гільзу та кутник, а також санітарно-гігієнічні вироби з целюлози (паперові рушники, серветки, туалетний папір).

В 2018 році ПрАТ «Картонно-Паперова Компанія» отримала сертифікат FSC — системи міжнародної лісової сертифікації, яка засвідчує невиснажливе (стале) управління лісами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: