У Львові на вулиці Хмельницького збудують адміністративно-офісну будівлю

unnamed

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив реконструкцію колишнього центру розвитку молоді на вулиці Богдана Хмельницького під адміністративно-офісну споруду.

Зокрема, виконком видав ТзОВ «Кристал-Медіа» містобудівні умови та обмеження на будівництво з надбудовою об’єкта незавершеного будівництва під літерою А-2 (будинку громадського призначення) під адміністративно-офісну будівлю на вул. Б. Хмельницького, 249 у Львові, передає ІА Дивись.Info.

Площа земельної ділянки становить 0,148 га. Вона перебуває у приватній власності і призначена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Як розповів представник забудовника, на місці недобудованої споруди постане   офісний центр із паркінгом, який розміщуватиметься на останньому поверсі будівлі. Автівки підніматимуть на парковку за допомогою спеціального підйомника.Також на першому поверсі центру планують розмістити приміщення банку, медичний діагностичний центр, а та школу мистецтв.

Гранична висота забудови визначена на рівні 15,5 метрів. Максимальний відсоток забудови ділянки – 72,06%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: