Україна отримала записи розмов ракетних ударів по збитому літаку МАУ (відео)

332
Фото: скрін з відео

ТСН.Тиждень отримав сенсаційний доказ - запис перемовин диспетчерської аеропорту Тегерана та другого пілота літака іранської компанії "Асеман Ейрлайнз".

ТСН.Тиждень отримав сенсаційний доказ - запис перемовин диспетчерської аеропорту Тегерана та другого пілота літака іранської компанії "Асеман Ейрлайнз".

Людина за штурвалом іранського лайнеру бачила і пуск ракети, і вибух. Але, головне, про що стає відомим із цього запису - іранські авіаслужби не просто приховували справжню причину авіакатастрофи літака "МАУ". Цей запис доводить –  іранці бачили ракету від моменту пуску, і до того, як вона влучила в український  літак.

Борт "Міжнародних Авіаліній України" злетів о 6:20 8 січня. В той самий час сідав іранський борт компанії "Асеман Ейрлайнз". Рейс Шираз-Тегеран, номер 3768. Приблизно за три хвилини пілот-іранець побачив ракету.

 За інформацією видання Телеграф, Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Іран запропонував сім'ям українців, загиблих в авіакатастрофі літака Boeing 737 "Міжнародних авіаліній України", компенсацію на 80 тис. Доларів, однак українська сторона вважає цю суму недостатньою і буде домагатися її збільшення.

"Що стосується іранської сторони, вони нам відразу запропонували 80 тис. Доларів кожній родині, за кожного постраждалого, за кожну жертву. Мені здається, що це зовсім не ті речі. Якщо жінка говорить:" А як моя дитина піде в інститут? В мене немає роботи. У мене був чоловік, тільки він один був годувальник ". Тому 80 тис. Доларів - це дуже мало. Хоча я з вами повністю, на 100%, згоден, що ні вимірюється людське життя будь-якими цифрами, будь-якими грошима. Але будемо тиснути, тиснути на велику суму ", - сказав він в коментарі програмі" ТСН. Тиждень "у неділю.

Як повідомлялося раніше, пасажирський літак МАУ Boeing 737-800, авіакомпанії "МАУ", який повинен був виконати рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, розбився в районі міжнародного аеропорту імені імама Хомейні в Тегерані відразу після зльоту рано вранці 8 січня. На борту знаходилися 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Всі вони загинули.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: