Львів'ян запрошують стати донорами крові або волосся для проекту «Я, Ніна»

82864630_2519589408328502_5513347963373486080_o

У вівторок, 4 лютого, всіх охочих запрошують долучитися до проєкту «Я, Ніна» і стати донорами крові або волосся.

Про це йдеться на сторінці події у соцмережі.

У Львові така подія відбувається вже втретє.

Всім донорам перед проходженням процедури обов'язково проконсультують лікарі. За це учасники отримають почесне звання донора та довідку, що дасть офіційний вихідний на роботі після здачі крові.

Зареєструватися можна за посиланням. Участь можлива лише після реєстрації.

В рамках Red Brunch від команди проекту «Я, Ніна» разом з соціальною ініціативою Hair for Share буде облаштовано мобільну перукарню. А це означає, що кожен охочий (стать не важлива) з волоссям довжиною понад 35 см може пожертвувати його на виготовлення перуки для дитини, яка її потребує. Також ви можете принести раніше зрізане власне волосся, якщо ви обрізали його не більше, ніж 5 років тому і воно має гарний вигляд. Волосся може бути сивим або пофарбованим. Не приймається волосся тільки після хімічної завивки.

«Перукар обріже ваше волосся та передасть в майстерню, яка виготовляє перуки, а далі зробить вам бомбезну стрижку, - розповідають організатори. - Виготовлення перук оплачує ініціатива Hair for Share і ви можете підтримати їх не лише волоссям, але і фінансово».

Реєстрація для донорів волосся тут.

Red Brunch відбудетьмя 4 лютого. Початок події о 9:00 за адресою за адресою м. Львів, вул. Листопадового Чину, 8 (BankHotel Lviv).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: