Муркотливі вихованці ЛКП «Лев» шукають дім (фото)

IMG_9496

Котики, які наразі перебувають в ЛКП «Лев» шукають люблячих господарів. Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці в Facebook. 

«Ранок суботи просто необхідно починати з хороших знайомств, тому представляємо вам неповторну підбірку із 7 кішок та котів. Ці милі котики випромінюють любов і тепло, а про їхню красу складають легенди. А ще вони справжні знавці із створення атмосфери домашнього затишку. Віримо, неймовірні хвостаті дуже швидко знайдуть господарів. Бажаєте, щоб у вашій домівці також жила справжня легенда? Тоді хутчіш приїжджайте за своїм новим домашнім улюбленцем на вул. Промислову 56!», йдеться у повідомленні.

Мила киця Дуся. Ніжній муркотунці близько одного року. Дуся обожнює випромінювати любов і тепло, особливо коли її гладять.

Молода киця Тигриста. Лагідна і грайлива муркотунка стане для своїх господарів вірним другом і компаньйоном.

Плямиста кішечка з неймовірними голубими очима Сільва. Окрім вроди, хвостата чудово муркає, тож створить у новій домівці справжню атмосферу затишку.

Лагідний Рижик - котик з сумними очима. По віку йому близько одного року. Хвостатий обожнює гратись, тож стане для своїх господарів цікавим компаньйоном і другом.

Спокійний котик Томас. Чотирилий понад усе мріє про теплий дім і щиро віддячить за нього господарям своїм муркотінням.

Молода киця, віком близько року Маша. Хвостата обожнює муркати, лащитись і ніжитить.

Котик Чорниш, якому близько року, потрапив в ЛКП «Лев» наляканим і з раною на шиї. Попереду Чорниша чекають грумер-процедури і він зможе жити у родині, де його любитимуть і оберігатимуть, а він приноситиме усім радість своїм муркотінням.

Фото Ірини Шелест.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: