Щоб затримати водія, який палив шини у центрі Львова, довелося спустити колеса машини

0-02-05-87cc9e2ee6bbfc38a646c1f392584ae583d4d0950e280831b5dd2af0dbaaae2d_8c0689a7 копія

Близько 8.30 на проспекті Свободи у Львові оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно з патрульними поліцейськими затримали водія автомобіля «Мерседес».

Встановлено, що чоловік причетний до підпалу шин на вулицях Мартовича, Академіка Кучера та Данилишина сьогодні вранці, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу затриманого – ним виявився 39-річний львів’янин.

За фактом слідчі  Галицький відділ поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Чоловік доставлений у відділ поліції, проводиться досудове розслідування.

Раніше координатор Варти-1 Ігор Зінкевич повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку про затримання водія, який, можливо, був під дією наркотичних речовин. Під час затриманя водій поводився агресивно, поліція заблокувала авто і спустила колеса. Водій намагався втекти, щоб дістати його з автівки правоохоронцям довелося розбити бічну шибу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: