4 гектари землі табору «Супутник» у Брюховичах продали за 8,4 мільйона

unnamed (1)

Брюховицька селищна рада продала майже 4 га землі під колишнім дитячим табором «Супутник» за 8,47 млн грн без ПДВ. Тобто менше ніж по 750 доларів за курсом на дату підписання договору.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів»

Землю на вулиці Львівській, 92 в Брюховичах продали трьома частинами ТОВ «Львівська девелоперська компанія», яка тут володіла нерухомістю. Фірма була записана на Хаахр Пірет, а потім до неї приєдналася Юлія Горніцька, співвласниця адвокатського об’єднання «Юридична компанія «Козаков і партнери».

Цільове призначення усіх ділянок – для будівництва і обслуговування багатоквартирних будинків, щоправда, в для однієї також дописано «з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

На одній із ділянок площею понад 0,9 га товариство мало містки та альтанку загалом на 14,5 кв. м, а на другій (1,45 га) був спальний корпус, клуб та кілька дрібних приміщень, всього – 584,5 кв. м. На найбільшій третій ділянці (1,63 га) фірмі також належали склад, гараж, ігрова та інші об’єкти.

Табір відпочинку «Супутник», який займав 8 га, постановою президії Дорожньої профспілкової організації «Львівської залізниці» ще в 2014 році передали до статутного капіталу «Рокс-Львів» профспілки. А ще через два роки створили ТОВ «Дитячий оздоровчий табір «Супутник», засновниками якого були ПП «Резорт Сервіс» та підприємство «Рокс-Львів», яке в статутний капітал внесло майно табору. В подальшому власником стало ТОВ «Львівська девелоперська компанія».

Брюховицька селищна рада продала половину землі під табором на підставі оцінки ПП «Експозем». Договори купівлі-продажу підписали у грудні 2018 року. Однак, як виявилось, частина з проданих 4 га вже змінили власника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: