Кива прокоментував нецензурну переписку з Жириновським (відео)

кива 3

Ілля Кива розповів про сьогоднішню переписку в Раді з керівником фракції ЛДПР у Державній Думі Російської Федерації Володимиром Жириновським. Депутат спершу не хотів відповідати чи й справді це був Жириновський, але й не спростував.

Ілля Кива розповів про сьогоднішню переписку в Раді з керівником фракції ЛДПР у Державній Думі Російської Федерації Володимиром Жириновським. Депутат спершу не хотів відповідати, чи й справді це був Жириновський, але й не спростував.

Він розповів про це, відповідаючи на питання журналіста «Pavlovsky News». Також Кива зауважив, що з російським політиком особисто не знайомий. Однак не бачить нічого поганого в спілкуванні з російськими депутатами.


Нагадаємо, сьогодні, 4 лютого, нардеп Ілля Кива переписувався з Жириновським під час засідання Верховної Ради. Він в нецензурній формі жалівся на Гончарука і уряд.

Його зафільмували за листуванням з не менш скандальним російським політиком Володимиром Жиріновським. Свою бесіду з Жириновським Кива вів у телеграмі. Цей момент на камери зафіксували журналісти tk.media.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: