На Львівщині очікується погіршення погодних умов

сніг4

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території Львівщини очікується ускладнення погодних умов.

Сьогодні ввечері, 4 лютого, і вночі та вранці 5 лютого очікується значний мокрий сніг та сніг, по півдню території сильний сніг. Вдень часом мокрий сніг та сніг. Впродовж 5 лютого подекуди налипання мокрого снігу, пориви північного вітру 15 – 20 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця, по півдню території снігові замети.

Утворення снігового покриву висотою 5 – 10 см, в горах 15 – 25 см.

Температура повітря 5 лютого впродовж доби 0 – 5 морозу, 6 – 7 лютого вночі 4 – 9° морозу, в горах 12 – 14° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

Ускладнення погодних умов відповідає ІI рівню небезпечності (помаранчевий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, - повідомляють у ДСНС у Львівській області.

В Головному управлінні ДСНС України у Львівській області закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці.

За умов поганих погодних умов, намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.
Рятувальники Львівщини звертаються до водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем. Обов’язково враховувати погодні та дорожні умови, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, не перевищувати швидкість, уникати ризикованих маневрів!

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: