У мерії кажуть, що готові до погіршення погодних умов

снігоприбиральна техніка2
фото з архіву

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з огляду на погодні умови та прогноз про можливе погіршення — налипання мокрого снігу та ожеледицю, снігоприбиральна техніка буде чергувати в режимі готовності оперативно виїхати на прибирання вулиць і тротуарів, - повідомляють у Львівській міській раді.

«Відповідно до розпорядження міського голови Львова, снігоприбиральна техніка чергує цілодобово на час зимового періоду.

З огляду на погодні умови та прогноз про можливе погіршення — налипання мокрого снігу та ожеледицю, снігоприбиральна техніка буде чергувати в режимі готовності оперативно виїхати на прибирання вулиць і тротуарів", — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Львівська міська рада звертається також до голів ОСББ та керівників управлінських компаній з вимогою якісного прибирання прибудинкових територій та хідників. Відповідно до ст. 152 Адміністративного кодексу, за неякісне прибирання передбачено штрафні санкції.

Загалом у Львові до прибирання міста взимку готово 140 одиниць снігоочисної та іншої комунальної техніки. Мерія просить мешканців бути обережними та про усі надзвичайні ситуації повідомляти «Гарячу лінію міста» для оперативного реагування комунальних служб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: