Львівська школа організовує благодійний ярмарок у східному стилі

журавлик1

Цієї п’ятниці, 7 лютого, школа східних мов та східних бойових мистецтв Будокан ініціює благодійний фестиваль та ярмарок корисної їжі, де школярі, батьки та вчителі, волонтери об’єднаються разом аби зібрати кошти для потреб онкоодужуючих дітей - підопічних Благодійного фонду «Крила надії», - повідомляють організатори у школи Будокан.

Цієї п’ятниці, 7 лютого, школа східних мов та східних бойових мистецтв Будокан ініціює благодійний фестиваль та ярмарок корисної їжі, де школярі, батьки та вчителі, волонтери об’єднаються разом аби зібрати кошти для потреб онкоодужуючих дітей - підопічних Благодійного фонду «Крила надії», - повідомляють організатори у школі Будокан.

На фестивалі учасники будуть:

● вчитися правильно харчуватись;

● дізнаватися про особливості східної культури через цікаві лекції та майстер класи;

● створювати журавликів — символ здоров’я та довголіття;

● збирати іграшки для проекту «Коробка хоробрості».

У рамках акції проходитиме низка відкритих благодійних заходів, взяти участь у них зможе кожен бажаючий, достатньо просто зареєструватись та прийти.

Обирайте улюблену пропозицію та реєструйтесь:

● 12.00-15.00: Благодійний ярмарок від дітей Будокану

● 13.00: Лекція «Кімоно: Історія. Особливості. Поради». Реєстрація

● 13.00 - Лекція від Олександри Буц «Їжа і мозок. Психологія харчування». Реєстрація тут.

● 14.00: Лекція від Юлії Крілик «З чого має складатись здоровий раціон». Реєстарція тут.

● 14.30: Майстер клас з приготування найапетитніших Суші. Реєстрація тут.

● 15.30: Майстер клас з каліграфії. Реєстрація тут.

Організатори заходу розповідають, що в Японії є традиція: якщо хтось занедужав — друзі, рідні та знайомі збираються разом та створюють журавликів у техніці орігамі. Згідно з легендою, журавель, - сильний птах, котрий живе понад 1000 років, є символом здоров’я та довголіття. Також журавель — птах, що високо літає та має гучний голос — легко донесе прохання до самого Бога. Якщо зробити 1000 журавликів, то бажання неодмінно збудеться. Тому, закликають усіх небайдужих 7 лютого доєднатися до благодійного фестивалю: прийти, чогось цікавого навчитись, зробити журавлика та внести свій вклад до доброї справи!

Метою даного заходу є зібрати 100 000 грн. на потреби онкоодужуючих дітей, підопічних Благодійного фонду «Крила надії». Особи, які не можуть прийти на захід, але мають бажання долучитися до ініціативи, можуть перерахувати кошти:

-картковий рахунок Приватбанк 5169330511367333 (отримувач - Наталія Ліпська - директор фонду) -р/р для Юросіб і тих, в кого рахунки не в Приватбанку UA543253210000026005053715836 код ЄДРПОУ/ІПН 35620901 -для спрощення переказів з-за кордону і по Україні - https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i92692777102 Призначення платежу: Журавлик для дитини.

В рамках заходу також відбудеться збір іграшок для проекту «Коробка хоробрості» - чудо-коробка, яка знаходиться у маніпуляційних кабінетах в лікарні - у ній живе багато маленьких іграшок, кожна з яких поміщається у дитячу долоньку. Коли дитині роблять якусь болісну або неприємну процедуру, вона переносить її без плачу, смикання чи крику, тоді вона може обрати із коробки будь-яку іграшку - винагороду за свою хоробрість. Така проста ідея допомагає дітям позбутися страху перед лякаючою процедурою, а медсестрам та лікарям дає змогу швидше та безпечніше провести необхідні маніпуляції.

Які іграшки потрібні

Іграшки мають бути обов'язково нові, невеликі (вміщатися в дитячі долоньки) та безпечні (без гострих країв, з якісних матеріалів, без запаху). Це можуть бути маленькі літачки, машинки, мотоцикли, поні і різноманітні звірятка, маленькі і різнокольорові м'ячики, лялечк, пупсики, фігурки, герої популярних мультфільмів, головоломки і складанки, біжутерія, брелки до мобільних телефонів.

КОЛИ та КУДИ ПРИНОСИТИ іграшки: 

● 07 лютого 2020 року на Благодійний фестиваль «1000 журавлів» в школу «Будокан», за адресою м. Львів, вул. Шухевича, 2

● в офіс Благодійного фонду «Крила надії» з 10 до 18 в будні, м. Львів, вул. Городоцька 16, код 2.

● або надіслати НоваПошта, м.Львів, номер відділення 5, «Крила надії», 050-430-71-88

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: