Стало відомо, за що офіцер, якого покарали за критику Зеленського, отримав ще одну догану (відео)

jz0kemsdzxi
фото ілюстративне

Майор Збройних Сил України, якому нещодавно оголосили догану за критику у соцмережах президента Володимира Зеленського, виявляється, отримав іще одну сувору догану за несвоєчасне надання особистих даних.

Про обставини справи у короткому відео розповіли блогери і учасники АТО Олександр Погребиський та Ігор Бабіч.

«Офіцер Роман Ковальов мав оформити допуск до секретної інформації і документів. Це звичайна норма, але вона потребує надання деяких документів і даних. Нагадаю, що Роман Ковальов виїхав з окупованого Криму і долучився до боротьби за Україну.  І він повідомив службі, яка оформляла ці документи, що частка даних документів знаходиться в окупованому Криму», – розповів Ігор Бабіч.

Натомість на службі все ж наполягали, щоби Роман Ковальов надав повний пакет документів. Тож він надіслав листа до Севастополя. Відповіді не було, тож офіцер повідомив про це відповідну службу, яка і надалі наполягала на отриманні документів. Через 40 діб про це було повідомлено командування і командувач Сухопутних військ оголосив догану офіцеру.

«Після цього служба знайшла вихід і запропонувала офіцеру просто написати, що його документи залишилися в окупованому Криму», – пояснив Ігор Бабіч.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ України Олександр Сирський оголосив майору ЗСУ Роману Ковальову сувору догану за негативні повідомлення у Facebook про президента України Володимира Зеленського.

«… офіцер відділу інформаційної протидії оперативного штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України майор… …14 січня 2020 року опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook» повідомлення негативного характеру на адресу Президента України Володимира Зеленського, в якому висловив невдоволення результатами роботи Президента України на займаній посаді з закликом залишити займану посаду», – йдеться у документі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: