У Луцьку розтрощили МАФи на Центральному ринку (фото, відео)

im-4726

 У ніч на 5 лютого в Луцьку влада провела силовий демонтаж конструкцій на Центральному ринку за допомогою спецтехніки.

Про це повідомляє Волинь24.

За даними видання, техніка прибула на ринок о 22:30. На місці подій зібралися підприємці, які протестували проти демонтажу та намагалися завадити техніці. При цьому знесення конструкцій відбувалося разом із товаром, який перебував усередині.

Видання також повідомляє, що на ринку були присутні особи в балаклавах. На місце подій також прибув очільник обласної поліції Петро Шпига, який повідомив, що людей в балаклавах затримано і що вони виявилися працівниками муніципальної варти Луцької міськради.

Також на ринок приїхав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, який заявив, що був не в курсі подій і з'ясовуватиме, що відбулося.

«Я тільки приїхав з Києва, із зустрічі з президентом, хвилин 20 тому. З чергової частини мені доповіли, і я приїхав сюди. Зараз я розберусь», - сказав Погуляйко.

«Волинські новини» зазначають, що 30 січня в міській раді попередили про примусовий демонтаж конструкцій, який мав початися 3 лютого, якщо власники не приберуть їх до того часу. За даними видання, договори з підприємцями розірвано, а конструкції вважаються встановленими незаконно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: