У Львові слідчі повідомили про підозру організатору та учасникам наркоугруповання

WhatsApp Image 2020-02-03 at 17.50.38

Під час досудового розслідування встановлено, що зловмисники здійснювали продаж канабісу та амфетаміну через мережу Інтернет.

Як повідомлялося раніше, працівники управління протидії наркозлочинності спільно зі співробітниками кримінальної поліції Львівщини, а також зі слідчими Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 у вересні затримали організатора та трьох виконавців, які здійснювали збут наркотичного засобу «канабіс» та психотропної речовини «амфетамін».

Правоохоронці встановили, що зловмисники віком 19-26 років, які є мешканцями Львова, з них один – раніше судимий, через мережу Інтернет приймали замовлення від наркозалежних осіб. Після перерахунку грошей на банківську картку, робили на території Львова так звані «закладки».

Під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили амфетамін, канабіс, кущі коноплі та спеціальне обладнання для її вирощування. А також не зареєстровані рушницю та два пістолети, набої різного калібру, банківські карти, мобільні телефони та інші речові докази.

Організатору та учасникам злочинного угруповання слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: